میوه خشک

میوه خشک :

ميوه هاي خشک براي سلامتي مفيدند و اثرات درماني موثر و مفيدي دارند، بدون اينکه عوارض جانبي داشته باشند. مغذي هستند و انرژي لازم را براي بدن تامين مي کنند. در حقيقت مي توان گفت ميوه هاي خشک مانند يک کپسول طبيعي براي حفظ سلامتي بدن عمل مي کنند.

 

خواص :

مصرف مواد غذايي طبيعي مانند آجيل و خشکبار ، ميوه ها، سبزي ها و غلات در حفظ سلامتي بسيار موثرند.

ميوه هاي خشک سرشار از مواد مغذي مورد نياز بدن مانند ويتامين ها ، املاح و آنزيم ها هستند.  به راحتي هضم مي شوند و باعث تصفيه خون و پاکسازي معده و روده مي گردند.

ميوه هاي خشک و آجيل، هر چند از نظر اندازه کوچک هستند، ولي بسيار مقوي هستند و اثرات درماني زيادي دارند.

 

ميوه ها به دو صورت خشک مي شوند:

1- به طور طبيعي

2- با دستگاه، مثل دستگاه خشک کن مواد غذايي



کشمش، خرما و آلو خشک نمونه هايي از اين ها هستند.  ساير ميوه هايي که مي توان آنها را خشک کرد شامل:  سيب، زردآلو، موز، توت، کيوي، انجير، انبه، هلو، گلابي، آناناس، توت فرنگي، گوجه فرنگي و خرمالو است.

ميوه هاي خشک را مي توان براي مدت زمان طولاني نگهداري کرد، بنابراين جايگزين مناسبي براي ميوه تازه در خارج از فصل آن است، مثل مصرف آلو يا آلبالو خشک در زمستان. خشک کردن ميوه، راه مناسبي براي نگهداري آن در خارج از يخچال است، پس نيازي به يخچال نيست.

ميوه هاي خشک منبع غني ويتامين هاي A ، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنيک اسيد و نيز املاحي مثل کلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم، مس و منگنز هستند. 

هر 100 گرم ميوه خشک تقريباً 250 کالري انرژي و 1 تا 5 گرم پروتئين دارد. 

در اثر کاهش آب موجود در ميوه در طي فرآيند خشک کردن تقريباً 7 قسمت از 8 قسمت آب آن از بين مي رود، ميوه خشک شده طعم بهتري به خود مي گيرد.  اما بايد توجه داشت حرارتي که براي خشک کردن ميوه‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد تا حدود زيادي موجب از بين رفتن ويتامين


هر 100 گرم ميوه خشک تقريباً 250 کالري انرژي و 1 تا 5 گرم پروتئين دارد.

در اثر کاهش آب موجود در ميوه در طي فرآيند خشک کردن تقريباً 7 قسمت از 8 قسمت آب آن از بين مي رود، ميوه خشک شده طعم بهتري به خود مي گيرد.  اما بايد توجه داشت حرارتي که براي خشک کردن ميوه‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد تا حدود زيادي موجب از بين رفتن ويتامين C موجود در ميوه مي‌شود.

به ميوه هايي که در خارج از منزل(در صنعت يا مغازه ها) خشک مي شوند، ماده اي بنام اکسيد سولفور براي تثبيت رنگ ميوه اضافه مي کنند که مي تواند باعث بروز آسم در افراد حساس به آن شود. 

ميوه هايي که به طور طبيعي و بدون افزودن سولفور خشک مي شوند (مثل خشک کردن کشمش در سايه يا در مقابل آفتاب) داراي رنگ تيره تري نسبت به ميوه تازه هستند، ولي طعم آنها به ميوه تازه بيشتر شبيه است.

البته تا اندازه اي مي توان رنگ بعضي ميوه ها را بعد از برش دادن، با افزودن مقدار کمي از يک چاشني قوي تثبيت کرد؛ مثلاً افزودن مقدار کمي آب ليمو ترش به تکه هاي بريده شده سيب.


به ميوه هايي که در خارج از منزل(در صنعت يا مغازه ها) خشک مي شوند، ماده اي بنام اکسيد سولفور براي تثبيت رنگ ميوه اضافه مي کنند که مي تواند باعث بروز آسم در افراد حساس به آن شود. 

ميوه هايي که به طور طبيعي و بدون افزودن سولفور خشک مي شوند (مثل خشک کردن کشمش در سايه يا در مقابل آفتاب) داراي رنگ تيره تري نسبت به ميوه تازه هستند، ولي طعم آنها به ميوه تازه بيشتر شبيه است.

البته تا اندازه اي مي توان رنگ بعضي ميوه ها را بعد از برش دادن، با افزودن مقدار کمي از يک چاشني قوي تثبيت کرد؛ مثلاً افزودن مقدار کمي آب ليمو ترش به تکه هاي بريده شده سيب.

 

نظرسنجی

نحوه آشنایی با وب سایت؟

آشتک -بازرگانی آبادشهرتدبیر

«اطلاعیه پذیرش همکار(نماینده)»

شرکت آشتک " آباد شهر تدبیر " از شركت هاي فعال در زمينه تجارت و بازرگانی و همچنین صادرات و واردات کالاها به شرح مندرج در سایت خصوصاً نفت و فرآورده های نفتی ، پتروشیمی،میوه،سبزیجات ، خشکبارو سایر محصولات غذایی میباشد.علاقمندان به همکاری با شرکت آباد شهر تدبیر ( آشتک ) میتوانند در خصوص نمایندگی شرکت ؛جهت ارائه پیشنهاد و تکمیل اطلاعات فردی خود به صفحه اصلی شرکت ویالینک ثبت نام به آدرسwww.ashtec.ir/Engineering/registerمراجعه و ثبت نام نمایند.در حال حاضر بنابه دلائل شرائط کاذب بازار و اقتصاد، فقط از امکانات کارت الکترونیکی بازرگانی با همکاران بهرا برداری می شود.

لینک سایت اصلی : ashtec.ir

@ تمام حقوق این سایت متعلق به دپارتمان تجاری شرکت آباد شهر تدبیر «آشتک» می باشد.