هلو

هلو:
هلو میوهایست آبدار و شیرین با پوستی مخملی به رنگ زرد تا صورتی پررنگ و داراي یک هسته سخت میباشد که توسط گوشت میوه احاطه شده است. گوشت میوه در برخی از ارقام هلو به هسته آن چسبیده و در برخی دیگر، از هسته جدا میباشد.
در هر 100 گرم هلو مواد زیر موجود است:
آب                                                            88 گرم
A ویتامین                                               1400 واحد
انرژي                                                         35 کالري
1B ویتامین                                          0.02 میلیگرم
فسفر                                                    17 میلیگرم
2B ویتامین                                         0.05 میلیگرم
پتاسیم                                                200 میلیگرم
3B ویتامین                                             1 میلیگرم
کلسیم                                                   8 میلیگرم
C ویتامین                                              7 میلیگرم
آهن                                                   0.5 میلیگرم
نشاسته                                                       9 گرم
پرورش هلو در جهان :
در خصوص خاستگاه درخت هلو نظرات مختلفی بیان شده است. بنا به نظر برخی، درخت هلو از زمانهاي قدیم در چین وجود داشته و از طریق جاده ابریشم، به ایران و سایر نقاط جهان راه یافته اما برخی نیز معتقدند که این میوه ایرانی الاصل بوده و از این منطقه به سایر نقاط عالم گسترش یافته است.
آنچه که مسلم است، این است که از این میوه در قرون وسطی به عنوان یک داروي گیاهی استفاده میشده است.
به طور کلی سالانه حدود هفت میلیون تن هلو در جهان تولید میشود که بزرگترین تولیدکنندگان آن در جهان به ترتیب عبارتند از: چین، ایتالیا، آمریکا، یونان، فرانسه، ایران، ترکیه، شیلی، اسپانیا و آرژانتین.
پرورش هلو در ایران :
ایران با تولید سالانه 600 هزار تن هلو، 8 درصد از تولید کل این محصول در جهان را به عهده دارد و ششمین تولیدکننده هلو در جهان میباشد. این میوه در نقاط مختلف کشور به عمل میآید اما در این میان، استان البرز بیشترین تولید و پس از آن استان مازندران دومین تولیدکننده این میوه باارزش به شمار میروند.
هلو داراي گونه هاي مختلف با طعمهاي متفاوت میباشد که از جمله آنها میتوان به هلو بلخی، هلو کاردي، هلو زعفرانی، هلو انجیري، هلو هلندري (بسیار شبیه به زردآلو) اشاره نمود.
مصرف این میوه در ایران به صورت تازه، خشک (برگه) و کمپوت طرفداران بسیار دارد و در انواع دسر نیز استفاده میشود.
فصل برداشت :
هلو از میوههاي نوبرانه تابستان است و داراي ارقام زودرس و دیررس میباشد. ارقام زودرس آن مانند هلو زعفرانی، هلو انجیري، ردهاون، شلیل رد گلد و شلیل سان گلد در ایران از اواخر تیر تا اوایل شهریور ماه و ارقام دیررس آن از نیمه شهریور تا اواسط مهرماه برداشت میشود.
خواص هلو :
* گوشت میوه هلو داراي سلولز نرمی است و مواد قندي و نشاستهاي آن به آسانی هضم میشود از این رو با هر معدهاي سازگار است و ایجاد نفخ نمیکند.
* هلو در صورتی که خام مصرف شود، اشتهاآور است.
* هلو براي افراد دیابتی مناسب است؛ هلو از میوههایی است که شاخص گلیسمی آن بسیار پایین میباشد به این معنی که قند موجود در آن، میزان انسولین را سریع بالا نمیبرد و به همین دلیل سبب ذخیره و انبار شدن قند نمیشود. لازم به ذکر است که
هرچه میوه رسیدهتر باشد، شاخص گلیسمی آن بالاتر است.
* هلو به دلیل برخورداري از فسفر فراوان، محافظ سیستم عصبی است و براي درمان اختلالات عصبی کاربرد دارد.
* هلو از ابتلا به واریس جلوگیري میکند. آنتوسیانینهاي موجود در این میوه که به خانواده فلاوونوئیدها تعلق دارد، از رگهاي خونی محافظت کرده و بازگشت خون سیاهرگها را سادهتر میسازد.
* هلو خون را قلیایی میکند بنابراین براي افراد مبتلا به بیماريهاي کلیوي و روماتیسم مفید است.
* هلو منبع خوب پتاسیم است از این رو براي حفظ تعادل سدیم بسیار مناسب میباشد.
* هلو به دلیل داشتن آب فراوان ( 90 درصد)، براي رفع تشنگی و کمآبی بدن مناسب است و مصرف آن در روزهاي گرم تابستان عطش را برطرف میکند.
* هلو به دلیل برخورداري از آب فراوان، ادرارآور است.
* هلو روده را شستشو داده و سبب تحریک حرکتهاي موجی شکل روده بزرگ میگردد و به این ترتیب یبوست را برطرف نموده و عمل دفع را آسان میسازد. برگه خیس شده هلو نیز همچون یک ملین عمل میکند.
* هلو بوي بد دهان را برطرف میکند.
* هلو در کاهش حرارت کبد و کلیه مؤثر است.
* هلو سلامت قلب را تضمین میکند. این میوه سرشار از آنتیاکسیدانهایی به نام پلیفنولهاست که از اکسایش کلسترول پیشگیري میکند و براي همین از گرفتگی رگها جلوگیري میکند.
* هلو ترشح و دفع صفرا را در افراد صفراوي آسان مینماید.
* مواد قندي موجود در هلو، ترشحات غدد معدي را تقویت نموده و هضم غذا را آسان میسازد.
* هلو در افرادي که گرم مزاج هستند، سبب تقویت نیروي جنسی میشود.
* هلو میوه زیباییست و از آن میتوان براي جوانسازي پوست استفاده نمود. براي این منظور هلو را پوست کنده و لِه کنید و روي پوست قرار دهید. پس از 20 دقیقه صورت را با آب بشویید.
* هلو براي اشخاص مسن بسیار مناسب است به شرط آن که با شکم خالی میل شود تا هضم آن آسان صورت گیرد.
* مصرف هلو نیم ساعت پس از غذا براي افرادي که مبتلا به بیماري نقرس میباشند، مناسب است.
* هلو براي مبتلایان به ورم پروستات مفید است.
* آب هلو براي زنان باردار بسیار مفید بوده و مشکلات ناشی از بارداري همچون کسالت صبحگاهی را برطرف میسازد. بر اساس یک باور سنتی، مصرف هلو توسط زنان باردار سبب زیبا شدن فرزند آنها خواهد شد.
* از برگ هلو میتوان عصارهاي تهیه نمود که از بین برنده کرم و انگلهاي رودهاي میباشد.
* جوشانده برگ هلو براي درمان بیماري صرع مفید است.
* جوشانده گل هلو نیز کرم معده و کرم کدو را دفع میکند.
* جوشانده پوست درخت هلو اثر تببُر و ضد کرم دارد.
* دم کرده برگ یا گل هلو، براي رفع سیاه سرفه مفید است.
* مغزي که در داخل هسته هلو قرار دارد تلخ است و براي خوردن مناسب نیست اما تهیه روغن از آن براي رفع گوش درد و گرفتگی مجراي گوش مفید است.
* روغن مغز هسته هلو را میتوان در محل درد بواسیر استفاده نمود.
 

نظرسنجی

نحوه آشنایی با وب سایت؟

آشتک -بازرگانی آبادشهرتدبیر

«اطلاعیه پذیرش همکار(نماینده)»

شرکت آشتک " آباد شهر تدبیر " از شركت هاي فعال در زمينه تجارت و بازرگانی و همچنین صادرات و واردات کالاها به شرح مندرج در سایت خصوصاً نفت و فرآورده های نفتی ، پتروشیمی،میوه،سبزیجات ، خشکبارو سایر محصولات غذایی میباشد.علاقمندان به همکاری با شرکت آباد شهر تدبیر ( آشتک ) میتوانند در خصوص نمایندگی شرکت ؛جهت ارائه پیشنهاد و تکمیل اطلاعات فردی خود به صفحه اصلی شرکت ویالینک ثبت نام به آدرسwww.ashtec.ir/Engineering/registerمراجعه و ثبت نام نمایند.در حال حاضر بنابه دلائل شرائط کاذب بازار و اقتصاد، فقط از امکانات کارت الکترونیکی بازرگانی با همکاران بهرا برداری می شود.

لینک سایت اصلی : ashtec.ir

@ تمام حقوق این سایت متعلق به دپارتمان تجاری شرکت آباد شهر تدبیر «آشتک» می باشد.